Snabbmeny TrimChip


Vi har Nordens absolut största och bredaste utbud av trimchip till över 3000 olika bilmodeller. Hittar du ändå inte just din bilmodell, kontakta oss.

Vår Prisgaranti

Hittar du något likvärdigt trimchip annonserat till lägre pris hos någon av våra konkurrenter så matchar vi priset.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Vi hjälper dig med felsökning och funktionskontroll av din bil. Vi har diagnosutrustning för i princip alla bilmärken samt modeller. Det är inte att ovanligt att vanliga verkstäder eller för den delen märkesverkstäder inte klarar av att felsöka samt diagnostisera på ett korrekt sätt och det här kan för dig som kund bli onödigt dyrt.
Vänd dig till oss som är proffs i branschen och experter på just bilars styrsystem och dess olika komponenter.

Pris:
Diagnoskontroll ingår vid uppgradering och optimering av programvara.  Annars 900:-/timmen + moms = 1125:- för felsökning mm. Minsta debitering en timme.

Mejla oss eller ring 08-323 953.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

När vi motoroptimerar din bil innebär det att vi ökar motorns effekt, vridmoment men sänker bränsleförbrukning samt utsläpp av miljöskadliga ämnen. Motoroptimering innebär alltså såväl effektoptimering, bränsleoptimering som miljöoptimering. I alla priser ingår alltid provkörning, laddtryckskontroll, diagnoskontroll samt funktionskontroll. Med ny programvara följer bl.a. ändrade parametrar för bränsletryck, tidpunkt för insprutning, tändning, laddtryck, momentbegränsare, rökbegränsare, vridmoment och fartspärrar, m.m.