Snabbmeny TrimChip


Vi har Nordens absolut största och bredaste utbud av trimchip till över 3000 olika bilmodeller. Hittar du ändå inte just din bilmodell, kontakta oss.

Vår Prisgaranti

Hittar du något likvärdigt trimchip annonserat till lägre pris hos någon av våra konkurrenter så matchar vi priset.

Nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad.

Nu drar bilsäsongen 2011 igång! itsfun.nu och tuningchip.se erbjuder dig 25 % rabatt på våra priser om du chippar din bil samtidigt som du besöker Elmiamässan i Jönköping i påsk 22-25/4.

Vi finns i B hallen och visar även upp de senaste modifieringarna på ITSFUN3 Porschen i kolfiberlook och två motorcyklar - en Harley Davidsson Buel och en depåminicross. På det Yokohamas samtliga däcksortiment för person och sportbilar. Passa på att motoroptimera på plats - det bästa är att du ringer direkt för snabbast bokning och handläggning för att garantera att vi hinner med just din bil. Vi arbetar på din bil under tiden du kollar runt på mässan. Det går även bra att boka till 25 % rabatt på mässan för att göra din bil vid ett senare tillfälle - det erbjudandet gäller maj månad ut. Du kan välja flera olika smidiga betalningslösningar - kontant på plats, kreditkort, faktura eller avbetalning på faktura.

Surfa in på våra hemsidor eller ring direkt på 08-322 911 alt 08-323 953 även kvällar och helger för att ställa frågor eller boka en tid. Välkommen!

Mer om mässan: http://www.custommotorshow.se

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

När vi motoroptimerar din bil innebär det att vi ökar motorns effekt, vridmoment men sänker bränsleförbrukning samt utsläpp av miljöskadliga ämnen. Motoroptimering innebär alltså såväl effektoptimering, bränsleoptimering som miljöoptimering. I alla priser ingår alltid provkörning, laddtryckskontroll, diagnoskontroll samt funktionskontroll. Med ny programvara följer bl.a. ändrade parametrar för bränsletryck, tidpunkt för insprutning, tändning, laddtryck, momentbegränsare, rökbegränsare, vridmoment och fartspärrar, m.m.