Här kan du läsa en kort sammanfattning om mejl som vi fått från nöjda kunder

Toyota GT86/Subaru BRZ 2014
Hejsan!
Vill bara skriva lite hur det känns efter den blivit chippad. Den har blivit kvickare och bättre respons på dom lägre varven och det känns verkligen skillnad. Förut kunde den vara trött tills man kom upp i varv, inte längre! Riktigt nöjd med resultatet!
Med vänliga hälsningar, Henric

Golf GTI VI 2012 från 211 hk till 290 hk.
Hej! Först och främst vill jag med det här mailet tacka för ett super bra bemötande, service, lånebil och ett otroligt utfört arbete.
Med Milltek avgassystem hela vägen och motoroptimering har jag fått en ny bil med super ljud och draget går inte att beskriva med ord ett riktigt monster när man trycker plattan i botten.
Nu har jag fått leendet tillbaka och skit........ roligt är det. Bilen funkar 100% . Kommer rekommendera er till alla jag känner, killar som vet vad dom gör och står för vad dom säger, med andra ord riktiga proffs.
Med vänlig hälsning,
Bojan/Liljeholmen


V
olvo XC70 D5 185 hk 2009

Hej! Var nere i Helsingborg på Jarls bilservice förra månda'n. Är mycket nöjd med resultatet! Framför allt mycket bättre respons vilket gör att automatlådan inte känns så seg längre. Harmoni är väl ordet man söker. Bra effekt o bottenvrid, tycker också att motorn går lite tystare o jämnare. Krävs inte många mm på gasen innan man tycker att alla andra är bromsklossar! Däremot märks ingen direkt bränslebesparing vid normal körning. (Kan bero på att det är svårt att inte testa draget ibland!) Hur som helst så andas bilen fullständig harmoni. dvs allt stämmer Chassi bromsar o prestanda. Känns lite mäktigt o roligare att köra! It's Fun är helt rätt ord!
Mvh Mats

Subaru Impreza WRX STI 2008
Hejsan! Har en subaru impreza wrx sti 2008 och är riktigt nöjd med det jobb och bemötande jag fått.
Jag hade bokat hämtning och lånebil så man behövde inte tänka på något. Men när jag väl skulle lämna bilen fick så fick jag dagen innan problem med min bil och när jag ringer för att boka om och så frågar jag om man möjligtvis visste vad felet kunde bero på och både han och hans arbetskamrat försöker med olika medel att hjälpa mig och ber mig att felsöka på olika sätt genom telefon ett par gånger under 2 dagars tid och kommer sedan fram till att startmotorhaveri!! När jag sedan hade fixat till startmotorn så lämnade jag in bilen och är riktigt nöjd, bilen laddar 1,4 bar och ökat varvtal med 1000 gör att bilen skjuter på satan i alla växlar. Jag bytte till 3" avgas från turbon och bak, bränslepump och luftfilter innan dem mappade om och har nu kört med detta i snart 8 månader och är samma tryck i bilen fortfarande och inga missljud någonstans! Rekommenderar itsfun till alla! Att ställa upp som dem gjorde är inte många som gör. Och bilen går sjukt bra:)
Alexander

Nissan Navarra 3.0D 231 hk 2013
Tja.Bilen går klockrent nu. Det är bättre utväxling i bilen. Den går mycket jämnare och den drar ca 17% mindre i stadstrafik. Tusen tack för hjälpen. Från 231 hk till 280+hk :)
Mvh/Tobbe med Navaran V6

Audi A6 Avant 2.0Tdi Multitronic 2014
Bilens original på 177Hk tillsammans med ”sömniga” Multitronic lådan är i minsta laget. Funderade var jag kunde hitta ett bra chip via nätet och slutligen blev det hos Itsfun, via deras återförsäljare i Göteborg, Höglunds Motorsport. Bra bemötande och snabbt avklarat. Efter ca 2 timmar var det klart och bilen kändes betydligt bättre. Trodde inte man skulle känna sådan skillnad, men det gjorde man direkt efteråt när man körde tillbaka ner till Skåne med den nya programvaran. Bilen känns väldigt lätt och pigg och man märker nu vid acceleration att det går fortare att nå en viss hastighet. Man märker också på färddatorn att den drar mindre bränsle vid jämfört med tidigare. Tidigare visade den ca 7-8 Liter/100km, nu ner mot 6-7 Liter/100 km på ungefärligt samma körsätt. Jag är helnöjd!
Mvh Martin

BMW M5 V10 2007
Super nöjd med min optimering från Itsfun både i effekt och ekonomi, 331km/h och vid 110-120 kunna ligga 0.82 liter milen kan det bli bättre? helt klart prisvärt.
Andreas

Audi A4 2.0 TDIe 136 hk 2010
Vill tacka för extremt gott bemötande, service (lånebilen och extraarbetet) och trimningen på bilen, är supernöjd och kommer garanterat rekomendera er till mina vänner. Lycka till och HAVE FUN because ITSFUN :)
Med vänlig hälsning, Karim

Opel Insignia OPC 2012
Vill tacka för ett bra utfört jobb med min Insignia OPC! Var tokstressad när jag hämtade bilen tyvärr, men du verkar vara en duktig kille som t.o.m justerade lite efter provturen. I mellanregistret är den ett riktigt monster nu för att vara en familjekombi. Mycket trevligt!
Mvh. Marcus Olsson Björnberg

Seat Leon Cupra R 2011
Med 265 hästar och 350 Nm är Seat Leon Cupra R en snabb GTI från fabrik. Tyckte ändå inte riktigt att den motsvarade mina förväntningar. Gick bra, men jag önskade mer. Nu går bilen helt dj-a galet ;-). När jag på torr asfalt rullar på 2:an (kopplingen uppe) och trycker fullt från 20-25 drar den iväg och 235:orna tappar greppet vid knappa 3000 varv ;-)! Har ni varit med om det på någon annan bil? Jag har lagt lakrits för tusentals kronor den här veckan jag haft optimeringen:-). Borde vara förbjudet att INTE optimera! Jag har kört bil i 25 år och har aldrig kunnat köpa den prestanda jag velat ha. Det här är vad jag letat efter! Jag har inte råd att köpa en Porsche eller en Lambourghini - men Cupran kostar som en familjebil och jag garanterar att jag piskar 99% av alla bilar som åker omkring därute! Från 265 hästar upp till 310 hästar och framförallt 440 Nm är svårt att slå!
Mvh/ Göran

SAAB 9-5 2.0 t 2003
Har nu klämt å känt sen jag chippa min bil och sicken skillnadLämnade in en gubb bil å fick tillbaka en nöjesmaskin, ligger jämnt eller lite snabbare än 9-5 Aero av samma årsmodell. Har 5 hk mindre än aero men 15 Nm mer i vrid. Fick tid snabbt och dom fixa bilen snabbt. Mkt trevlig och kunnig personal som kunde svara på mina frågor och gav mig även tips på vad man ska undvika och vad som är bra :-) Jag kommer garanterat komma tillbaka när ja skaffar ny bil och tipsa mina vänner om Itsfun ;-)

BMW 530ix 2005
HEJ! Efter chippningen hos ITSFUN går min 530xi –05 betydligt bättre: bättre vrid, snabbare motor respons, lådan växlar snabbare , jämnare gång, mindre soppa förbrukning och roligare körning, värt varenda krona helt enkelt ! Denna bil är den fjärde BMW (540, 330 och 525 tidigare!) jag “chippat” och har haft samma resultat varje gång.
mvh/Bengt Mattsson, Upplands Väsby


Mitsubishi Ralliart 2011

Hej!
Jag vill tacka er för ett bra arbete. Är nöjd med bilen, märker skillnaden på bränsleförbrukningen och prestanda! Har skickat en bild på bilen fall ni saknar bilder på en Ralliart.
MVH/ DAVID!

Audi TT 180 hk 2001
Hallå Itsfun!
Tänkte bara medela att jag blev mycket nöjd med resultatet ifrån dagens motoroptimering. Allt funkar hur bra som helst och bilen går som ett skott jämför med innan. Ska rekommendera eran tjänst till alla som kan vara intresserade. Och ett stort plus till att ni matchar era konkurrenters pris om man hittar billigare.
Mvh Victor " Mycket nöjd kund" 

Mercedes B200 CDI 2010
Hej!
Jag vill med detta mejl ge er feedback efter att ni så framgångsrikt
”chippat” min bil. Det har blivit en helt annan bil, den går betydligt jämnare och det känns ju
väldigt bra. Komforten har faktiskt ökat väsentligt!
Jag har i och med ingreppet ökat kapaciteten i maskinen med 30 Hk eller
drygt 20% vilket märks väl. Till på köpet har bilen fått ett högre vrid. Jag
kan tänka mig att det är det som gör att bilen upplevs som att den går
jämnare. När det gäller bränsleförbrukningen så har den sjunkit med drygt
10% vilket förvånade mig rejält! Jag trodde nog att utlovad bränsleminskning
var lite överdriven men icke, bra jobbat. Känns rätt bra, att för min del så
kör jag ca 400 mil ”gratis” tack vare detta!!!
Ett stort tack vill jag framföra till er för proffsigt jobb och ett
enastående bemötande.
Med vänliga hälsningar/ Johan Bergkvist

Mazda 3 MPS Turbo 2009
Hej!
Tack för en fantastisk trimning av min Mazda 3 MPS. Jag märker en stor skillnad och bilen går som ett skollat troll efter en uppgradering till 300 hästkrafter. Jag är supernöjd!
Mvh/ Lars

Skoda Fabia 1.4 TDI (80 hk)
Hej!
Ville bara meddela att bilen går som ett spett, nu hänger jag inte med tanten längre. 0-120 går bra mycket bättre med fabian än min org. 140 hk TDI. Det skiljer visserligen lite i vikt osv. men i alla fall. Tack för väl utfört arbete!
Dr Mumin

Volvo V70 2.4, ej turbo
"Är super nöjd med "chippningen" det blev en helt annan bil från soppig barnvagn förflyttare till klart inspirerande Kärra som skottar på riktigt fint." MVH/ Kaj

Porsche Carrera -ägare
"Tjenare och tack för hjälpen med chipet, och tacka Jurgen för ett bra arbete och bemötande. Nu tillbaka till Porschen o chipet, jag har hunnit prova bilen på bana och i slalom med Porsche klubben, den största skillnaden är på 2an o 3an på låga varv ut ur böjarna...vilken skillnad!!!
Jannis

Nöjd BMW-kund:
Hej alla glada! Jag har rätt nyligen monterat ett chip på min bil och jag vill bara säga att det funkar väldigt bra på min bil. Bättre drag på låga varv och med låga så menar jag ungefär mellan 1500-2500 rpm också känns det som motorn går mycket jämnare och finare. Varvstoppet flyttat och det kan ju vara kul ibland:) Nu hade jag inte förväntat mig så mycket av ett chip men jag har sedan tidigare ett sport-avgassystem och ett sport-luftfilter monterat, jag vet inte om det är därför men chipet gjorde betydlig skillnad i alla fall.
M.v.h. Från en som bara vill dela med sig av en positiv upplevelse utav chip-trimmning. Reine


Volvo Turbo
-ägare
Vilken skillnad! Bilen drar mycket mindre bränsle dessutom. Jag förstår inte hur det går till att man på det kan få så här mycket extra effekt. Omkörningar av lastbilar på landsväg går numera i ett nafs. Hur som helst var det ett kanonjobb och trevligt bemötande. Extra bonus för lånebilen!

VW Golf GTI
från Stockholm: Hade tidigare en likadan GTI men tyckte den nya var lite trött när man vant sig vid effekten. Nästan 50 extra hästar nu känns kan jag lova! Att bilen sedan drar mindre bensin är så kul. Till och sambon nickar instämmande när jag skriver det här. Händer inte så ofta...


Mercedes-ägare
"Akkselerasjonen fra ca. 80 km/t opp til 160 er helt vannvittig. Bilen gikk fra Tyleso til Tønsberg/Norge med et dieselforbruk på 0,48 liter pr. mil. De første 3 milene ut fra Tyleso brukte den 0,41 liter pr. mil, men jeg registrerte at den var helt nede i 0,39."
Norsk Mercedes 220 cdi ägare

Honda Civic Type R:
Efter mycket letande kom jag fram till att ni var de enda som klarade av just Hondas Type R. Jag var tveksam till att man verkligen skulle få ut de utlovade 26 extra hästarna. Var på banmöte i helgen och körde ifrån de killar jag normalt fajtas med i samma bilar. Kul var det:) Tack för ett kanonjobb, jag återkommer när jag behöver åka fort i någon annan bil.


Opelkille från Uppland:
Bättre segdragning och trevligare karaktär rent allmänt. Det är mitt betyg. Gott alltså. Skillnaden före och efter trodde jag skulle vara mindre när motorn inte har turbo. Att kunna sitta i era lokaler och läsa de senaste biltidningarna var riktigt nice. Tack.

Peugeot-ägare
Har nu kört ett antal mil både på vanlig väg och på bana, tänkte lämna lite reflektioner på Ert chip. Ojjjjjjjj, vilken skillnad, både på lågavarv och när man maxar motorn. Kan med lätthet nu köra i 50Km/h på 5:ans växel och accelerera upp i hastighet vilket man INTE kunde tidigare. Bilen känns mycket piggare och som ett litet facit fick jag när vi körde på Kinnekulle. Tidigare på start och målrakan hann man upp till ca. 130-140km/h tidigare, nu med chipet så låg man uppåt 160 km/h innan bron. Tycker även att motorn låter klart trevligare och ger bättre respons än tidigare, så jag är MYCKET nöjd med Ert chip. Maria

Citroen diesel
:
Från och med nu ska jag aldrig åka utan att bränsleoptimera och chippa en bil. Det är stor skillnad på bränsleförbrukningen och även på vridmomentet. Nu slipper man överhuvudtaget att växla utan den bara drar på. Toppfarten ökade med lite drygt 10 km/h även om det är av akademiskt intresse på en liten varubil som min.

Smart
-ägare
"Den stora vinsten är att motorn har fått ett bredare register. Det går att segdra bättre på växlarna vilket ger intrycket att motorn mognat, blivit större vilket den åxå blivit med det ökade laddtrycket. Fränast just nu är att det chippar så där skönt vid växlingarna från wastegaten så folk vänder sig om och tittar."
Hobbe