Nu drar bilsäsongen 2011 igång! itsfun.nu och tuningchip.se erbjuder dig 25 % rabatt på våra priser om du chippar din bil samtidigt som du besöker Elmiamässan i Jönköping i påsk 22-25/4.

Vi finns i B hallen och visar även upp de senaste modifieringarna på ITSFUN3 Porschen i kolfiberlook och två motorcyklar - en Harley Davidsson Buel och en depåminicross. På det Yokohamas samtliga däcksortiment för person och sportbilar. Passa på att motoroptimera på plats - det bästa är att du ringer direkt för snabbast bokning och handläggning för att garantera att vi hinner med just din bil. Vi arbetar på din bil under tiden du kollar runt på mässan. Det går även bra att boka till 25 % rabatt på mässan för att göra din bil vid ett senare tillfälle - det erbjudandet gäller maj månad ut. Du kan välja flera olika smidiga betalningslösningar - kontant på plats, kreditkort, faktura eller avbetalning på faktura.

Surfa in på våra hemsidor eller ring direkt på 08-322 911 alt 08-323 953 även kvällar och helger för att ställa frågor eller boka en tid. Välkommen!

Mer om mässan: http://www.custommotorshow.se